Warta pausahaan

  • Wilujeng Natal sareng Taun Anyar

     
    Maca deui
  • Téknologi quilting thermo anyar industri garmen

    Téknologi quilting thermo anyar industri garmen

    Tetep anjeun haneut, stylish tur geulis usum kieu!insiders Industri sadayana terang yén palapis, digabungkeun, percetakan, embossing jeung saterusna tina téhnologi pos-finishing boga enha ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngajaga planét urang?–Kami nganggo lawon daur ulang

    Senlai nuju ngalih pikeun ngajagaan planét anu haneut sareng éndah.Sapertos anjeun terang, bumi urang gering. Teuing produk plastik, seueur teuing runtah pakean, smog beurat… Di tempat ieu, urang tiasa ningali plastik dimana-mana, sareng aya puluhan kota di sakumna dunya anu polusi sapertos kieu.Ngeunaan oce...
    Maca deui
  • Klasifikasi warna jas hujan barudak urang

    Shijiazhuang Senlai Impot & Export trade Co., Ltd mangrupikeun perusahaan ékspor khusus dina produksi jas hujan barudak, jas ski barudak sareng kantong saré orok.Urang gaduh seueur jinis jas hujan barudak anu rupa-rupa warna.Simkuring nampi konsumén ' ngaropéa r ...
    Maca deui
  • Dina kaayaan wabah, perusahaan berkembang dina cara anu teratur

    Dina kasempetan datangna musim semi anyar di 2021, wabah panyakit makuta anyar di daérah urang nyababkeun panyebaran virus anu gancang sareng nyababkeun panik di antawis jalma.Pamaréntah gancang ngaréspon sareng ngalaksanakeun kabijakan pikeun nutup kota dina kontrol anu ketat.Personilna nyaéta ...
    Maca deui
  • Shijiazhuang Sunline Impor & Ékspor Trading Co., Ltd.

    Pausahaan urang Shijiazhuang Sunline Impor & Ékspor Trading Co., Ltd. Urang boga hiji posisi geografis nguntungkeun, boga 13 taun sajarah, ti ngadegna nepi ka kiwari urang laun ningkatkeun unggal widang, ti produk outdoor tunggal, nepi ka kategori produk dinten ieu geus rada comp ...
    Maca deui
  • Kahirupan sapopoé di 2020

    Dina awal 2020, Wabah anyar parantos nyapu ka sakumna nagara, sareng jalma-jalma kapaksa istirahat di bumi.Perusahaan kami ogé kapaksa ngeureunkeun damel kanggo sababaraha waktos.Dina Maret, sanggeus nagara ngaluarkeun kawijakan resumption, parusahaan urang urgently ngaliwatan prosedur pikeun resuming gawé.Abo...
    Maca deui