Sertipikat OEKO-TEX STANDARD-100 anyar

Kami produsén jas hujan budak profésional.Utamana konsumén urang ti nagara Éropa kalér.Kami ngagaduhan standar OEKO-100, GRS sareng sertipikat BSCI.

Utamana produk kami nyaéta 100% daur ulang poliéster sareng 100% jas hujan budak katun organik sareng calana hujan, 100% skisuits waterproof.100% polyéster kids atanapi snowsuits sawawa.urang gaduh leuwih ti 15 taun pangalaman dina ieu Filed.

bank poto (5) bank poto (2) bank poto (1)


waktos pos: Mar-15-2022