. Cina Kids Skisuit pabrik jeung pabrik |Senlai

Barudak Skisuit

Katerangan pondok:

Ski outfit cocog pikeun kagiatan outdoor barudak, diobral di nagara Éropa, geus populér kalayan konsumén, dina lawon anu sasuai jeung sarat panyalindungan lingkungan Éropa.


Rincian produk

Tag produk

1.Ski outfit cocog pikeun kagiatan outdoor barudak, diobral di nagara Éropa, geus populér kalayan konsumén, dina lawon anu di conformity jeung sarat panyalindungan lingkungan Éropa.

2.we gaduh pabrik urang sorangan, tim desain profésional kalayan pagawe terampil, urang nyandak serius unggal jéntré, dina sababaraha cara pikeun minuhan sarat tina sémah.

3.we milih ngagunakeun 100% serat poliéster, bahan ieu kaeusi dina katun, bahan anu 210 t, cap pisah, MAO dina sungut saku jeung taktak jeung artikel reflective, seleting waterproof jeung tombol logam, boga logo desain sorangan. dina jepitan.

4.The cuff jeung suku boga design windproof unik, suku boga foot pedal.Cleaning parentah: nyabut strips wol jieunan saméméh ngumbah, teu make ngabodaskeun atawa lawon lemes, bisa make drying sabalikna jeung drying kotak (nepi ka 40 ℃) .Candak kaluar ka hawa pas mungkin sanggeus ngumbah, ku kituna teu kokotor, beusi dina suhu low, teu garing cleaning.Not ngan boga penampilan geulis tapi ogé boga waterproof, windproof sarta pangaruh haneut.

5.From lawon pikeun workmanship, kami geus dedicated tanaga pikeun mastikeun ngadalikeun quality.We miharep boga gawé babarengan jangka panjang sarta ngahontal kauntungan silih.Wilujeng sumping mésér produk urang.

7
jas-1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami