. Cina Kids PU jas hujan pabrik jeung pabrik |Senlai

Jas Hujan Kids PU

Katerangan pondok:

1. Salah sahiji produk utama urang nyaeta PU jas hujan, utamana diékspor ka nagara Nordik, Oséania jeung jas hujan regions.PU séjén dibagi kana jas hujan dewasa sarta jas hujan barudak.Jas hujan barudak dibagi kana hiji-sapotong jas jeung jas.Aya anu kentel aya anu ipis.


Rincian produk

Tag produk

1. Salah sahiji produk utama urang nyaeta PU jas hujan, utamana diékspor ka nagara Nordik, Oséania jeung jas hujan regions.PU séjén dibagi kana jas hujan dewasa sarta jas hujan barudak.Jas hujan barudak dibagi kana hiji-sapotong jas jeung jas.Aya anu kentel aya anu ipis.

2. Karakteristik tina lawon fleece oge signifikan pisan.After runtuyan processing, tékstur pisan jelas, élastisitas alus, teu gampang lumangsung pilling, bulu leungitna jeung saterusna.Generally sanggeus perlakuan husus, fleecy nu bisa mibanda anti -statik, retardant seuneu jeung ciri séjén, sahingga kasalametan lawon greatly improved.Shake lawon fleece bisa dicampurkeun jeung lawon naon, kinerja ieu bisa greatly ngaronjatkeun termal sarta séjén functions.The lawon fleece ngocok karasaeun pisan lemes.Salaku tambahan, éta tiasa ngadamel pola anu béda-béda dumasar kana kabutuhan individu anu béda.

3. Warna bisa jadi euyeub tur warni, sarta éta leuwih alam tur smooth.The versi ipis dijieunna tina PU jeung lawon dasar.lawon dasar bisa dijieun tina lawon supplier dieusian ku customer.

4. Aya dua jenis jas, hiji jaket jeung suspenders, hiji deui jaket jeung cangkéng pants.Pants calana brace ngagunakeun cara nu braces ngaitkeun bakal boga braces elastis karét akar ngaitkeun dina tempat taktak awak manusa. gampang wear.And calana cangkéng datar ngagunakeun posisi cangkéng pikeun akar karét elastis, elastis sarua.

5. Cara nutup jaket dina sungut suku lolobana ngagunakeun seleting warna, nu bisa sagala dijieunna tina bahan waterproof pikeun mastikeun fungsi pakean dina usum hujan jeung usum ngijih.

6. Kaunggulan tina lawon PU nyaéta: utamana dijieunna tina komposit serat elastis tinggi, kalawan kulit ciri sarupa; Dina waktu nu sarua, beurat hampang, kateguhan kuat, breathable, waterproof, teu gampang rék dilegakeun jeung perlindungan lingkungan, sipat fisik alus, résistansi. mun twists na robah warna ka warna, softness, kakuatan tensile, kalawan perméabilitas hawa.

/anak-pu-jas hujan-produk/
11

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami