. Cina Baby smock pabrik jeung pabrik |Senlai

Baju orok

Katerangan pondok:

1. Panutup orok urang cocog sareng bentuk awak orok.lawon téh waterproof sarta breathable.Dina usum panas, éta moal muggy, tapi tiasa tetep haneut dina usum tiis.Panutup bisa mungkus panangan orok di hareup awak.Éta sacara efektif tiasa ngahalangan tuangeun kana awak.


Rincian produk

Tag produk

1. Panutup orok urang cocog sareng bentuk awak orok.lawon téh waterproof sarta breathable.Dina usum panas, éta moal muggy, tapi tiasa tetep haneut dina usum tiis.Panutup bisa mungkus panangan orok di hareup awak.Éta sacara efektif tiasa ngahalangan tuangeun kana awak.

2. lawon dijieunna tina serat poliéster lawon waterproof, nu waterproof.Sup sayur sisikian béas téh berdebu, bécék sarta ngandung lisah.Éta kabéh dieureunkeun ku smock, ku kituna barudak teu kudu ngaganti baju maranéhanana sababaraha kali sapoé, sarta pohara merenah pikeun ngabersihan aranjeunna.

3. Coveralls kami anu fashionable dina bentuk, rupa-rupa warna jeung rupa-rupa pola.Aya seueur gaya smock barudak urang, anu tiasa dibagi kana sababaraha gaya dumasar kana ciri anu béda.Contona, nurutkeun panjang leungeun baju, éta bisa dibagi kana gaya leungeun baju panjang, gaya leungeun baju pondok tur euweuh gaya leungeun baju.Gaya leungeun baju panjang langkung cocog pikeun usum tiis, gaya leungeun baju pondok sareng henteu aya gaya leungeun baju anu langkung cocog pikeun usum panas.

4. Numutkeun desain kantong béas, éta bisa dibagi kana kantong béas handap, kantong béas tengah, euweuh saku béas jeung saku béas adjustable.Desain kantong béas utamana dipaké pikeun nahan dahareun sumebar nalika orok dahar.

5. Numutkeun panjang sarta gaya smock, éta bisa dibagi kana pondok, panjang, rok panjang, apron Numutkeun sambungan deui, éta bisa dibagi kana duit Velcro, duit tali, deduksi pencét.

warna pink
/produk-smock-orok/

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami