. Cina Baby Saré Kantong pabrik jeung pabrik |Senlai

Orok Saré Kantong

Katerangan pondok:

1. parusahaan urang utamana ngahasilkeun kantong sare.Tempat anu paling laris pikeun kantong bobo nyaéta Éropa sareng Amérika Kalér.


Rincian produk

Tag produk

1. parusahaan urang utamana ngahasilkeun kantong sare.Tempat anu paling laris pikeun kantong bobo nyaéta Éropa sareng Amérika Kalér.

2. Kantong sare ngadopsi lawon elastis sareng struktur desain elastis.Barudak tiasa bersantai bébas dina kantong sare.Kantong bobo dirancang kalayan panyalindungan taktak pikeun nyegah murangkalih tina tiis.Desain seleting ganda, dua seleting samping pikeun gampang sareng mareuman.Aya ranté napel dina tonggong kantong sare, nu boga perméabilitas hawa alus.Lapisan luar téh waterproof na windproof, lapisan jero téh plush, sarta lapisan tengah nyaéta katun.Haneut teu sieun tiis dina angin tiis.

3. Aya rupa-rupa kantong sare di parusahaan urang, kaasup ipis, kandel, handap, teu handap, seleting hiji sided, dua sisi seleting, handap, buludru, kerah hairless, kerah buluan, tong, tong pasagi, snap panutupanana , panutupanana Velcro.Sababaraha kantong bobo tiasa disimpen dina kareta.

4. kantong keur sare boga spasi badag tur bisa dipaké salaku simbut jeung quilt.Lamun milih kantong keur sare, Anjeun bisa milih nurutkeun jangkungna anak anjeun.Panjang kantong sare kedah ngaleuwihan jangkungna anak, sareng ukuran luhur kantong sare kedah langkung ageung tibatan ukuran sirah budak.Lamun ukuranana leutik teuing, teu aya rohangan pikeun barudak pikeun mindahkeun dina kantong sare.Tapi dina waktos anu sareng, ukuranana henteu kedah ageung teuing, kantong sare ukuran ageung teuing moal aya pangaruhna, henteu tiasa maénkeun peran angin sareng kahaneutan.

5. Produk kami cocog pikeun sertifikasi Oeko tex 100 tingkat 1.Pabrik mastikeun ngadalikeun kualitas produk angkatan sareng ngajamin kualitas lawon ngalangkungan nyulam, ngawarnaan sareng prosés sanésna.Produk urang gaduh cecekelan anu saé, sareng minuhan standar produk héjo bébas azo sareng fumalin.

saré-3
saré-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami